Samlede skrøner IV, hb. - - Forliset og andre skrøner

Vis stort billede
Samlede skrøner IV, hb. - - Forliset og andre skrøner

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Jørn Riels ti skrønesamlinger fra Nordøstgrønland har vundet ham mange trofaste læsere. Og med god grund. En mere elskelig samling af barokke og (u)troværdige særlinge end den, som befolkningen på fangststationerne udgør, er svær at finde. Samlede skrøner VI indeholder tiende og sidste samling i skrønerne fra Nordøstgrønland.

"At være i Grønland med Jørn Riels flok af lystne anarkister er lige så godt som at være der i virkeligheden. Mindst. I skrønerne lukker Jørn Riel op for en funklende rigdom af historier, der er så umanerlige – i enhver forstand af ordet – og helt uden skam i livet, at man skal vare sig for at tro på dem. Som andet end en vidunderlig digterisk sandhed. Jørn Riels skrøner er gjort af det stof drømme gøres af. Og hvad kan man forlange mere?

- "Berlingske Tidende "

Jørn Riels skrøner er ægte og original morskabslæsning. De er lige så slidstærke som uimodståelige. Hav altid en samling liggende fremme. Bliver livet for surt, er en enkelt fortælling nok til at gøre det lysere

-" B.T. "

Jørn Riel er fortælleren frem for nogen i moderne dansk litteratur. Veloplagt, oprømt, folkelig. Rig på bløde og rungende pointer, underfundige overdrivelser og knappe karakteristika.

- " Politiken"

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørn Riel
Sideantal: 211
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 138 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 375 g
Udgivelsesdato: 15 Jan 2014
Oplagsdato: 15 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711379509

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Samlede skrøner IV, hb. - - Forliset og andre skrøner Lindhardt Og Ringhof