Sæt en vagtpost ud (storskrift)

Vis stort billede
Sæt en vagtpost ud (storskrift)

1 493,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Femoghalvtreds år efter at Harper Lees eneste roman og udødelige klassiker ”Dræb ikke en sangfugl” udkom, kommer der nu endelig en toer. ”Sæt en vagtpost ud” foregår i midten af 1950’erne og 20 år efter “Dræb ikke en sangfugl”.


Den nu 26 år gamle Scout (Jean Louise Finch) er vendt hjem fra New York, for at besøge faren Atticus i den lille by Maycomb, Alabama, hvor hun voksede op. I en tid hvor racediskriminationen raser i USA, er Jean Louise tvunget til at kæmpe med politiske såvel som personlige problemer, idet hun forsøger at forstå sin fars holdning til samfundet og sine egne følelser omkring det sted, hun er født og opvokset.
“Dræb ikke en sangfugl” er solgt i over 40 millioner eksemplarer. Blev i 1961 tildelt Pulitzerprisen og er siden blevet en klassiker i amerikansk litteratur.
Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagtseende i 2 bind i serien MAGNA Lindhardt og Ringhof.
ANMELDERNE SKREV “Fem stjerner til en bemærkelsesværdig, men også meget velskrevet roman, der smukt føjer sig ind i traditionen for sydstatslitteratur.“ - 5 stjerner, Jyllands-Posten
“Harper Lee skrev litteraturhistorie med >>Dræb ikke en sangfugl<<, men forsvandt så fra bøgernes og mediernes verden. Nu, 55 år senere, er hun sensationelt tilbage med >>Sæt en vagtpost ud<<, der vil chokere hendes fans.” - 4 stjerner, Berlingske“
Harper Lees Sæt en vagtpost ud er en overrumplende gave som tilføjelse til Dræb ikke en sangfugl.” - Kristeligt Dagblad

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Harper Lee
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 04 Apr 2016
Oplagsdato: 04 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711513026

Sprog

Dansk

Sæt en vagtpost ud (storskrift) Lindhardt & Ringhof