Sådan Skinner Natten

Reduced price!
Vis stort billede
Sådan Skinner Natten

159,20 kr

-20%

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Er dem der følger Vejen i Efesos venner eller fjender?

Nu kommer en ny historisk roman af Tracy L. Higley.

Historien begynder på Rhodos, hvor vi møder Daria, en veluddannet kvinde, som er vant til at klare sig med sin store viden og logiske tænkning. Hendes fortid har lært hende, at der findes onskab i verden, og at den kan fortære en person. Det så hun ske med sin mand, før han tog sit eget liv.

Pludselig befinder Daria sig på den forkerte side i forhold til en gruppe troldmænd. På flugt fra dem møder hun Lucas, en rig handelsmand med en tragisk fortid, der er kommet til Rhodos for at søge hævn. Meget impulsivt beslutter Daria sig for at ledsage Lucas til hans hjem i Efesos og blive tutor for ham. Her opdager hun, at ondskaben har fået stærkt fodfæste i byen, og at selv Lucas synes at blive draget mod det onde og trolddommen.

Midt i det hele truer en mærkelig gruppe, som kalder sig selv for Vejen, nu også byens ro og orden. Da Darias liv kommer i fare, søger hun tilflugt hos denne gruppe af troende, og hun føler sig draget af Paulus og hans venner, selv om hun samtidig undres over deres lære. Lige da håbet begynder at spire - kommer der ny modgang, og det skal vise sig, om de kristne kan hjælpe hende eller ej.

Lokation:

Den historiske by Efesos med dens rige kulturelle arv bliver bragt til live undervejs i denne historiske roman. Fortællingen tager udgangspunkt i Apostlenes Gerninger kap. 19 og begivenheder og bibelske personligheder flettes ind i tiden med de første kristne menigheder omkring år 57 e.Kr.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tracy L. Higley
Sideantal: 422
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jeff Miller
Originaltitel: So Shines the Night
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Britta Linde
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 140 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 605 g
Udgivelsesdato: 11 May 2014
Oplagsdato: 11 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771324952

Sprog

Dansk

Sådan Skinner Natten Scandinavia