S.E.C.R.E.T 2 - Shared - Det hemmelige selskab

Vis stort billede Tilføj
S.E.C.R.E.T 2 - Shared - Det hemmelige selskab

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Cassie Robichaud slikker stadig sårene efter bruddet med Will, hendes chef og elsker, og kaster sig derfor over sine ydelser i S.E.C.R.E.T., den mystiske organisation, der har forandret hende for evigt ved at gøre hendes dybeste seksuelle fantasier til virkelighed.

Nu er det blevet hendes tur til at hjælpe gruppens nyeste medlem, Dauphine Mason, med at rekruttere mænd, der skal udleve endnu et sæt fantasier. Dauphine er 31 år og driver en second hand-tøjforretning i New Orleans. Hun er meget fascineret af en lokal rockstjerne, Mark Drury, men er for genert til at forfølge sin lyst til ham. Hun søger derfor assistance hos S.E.C.R.E.T. for at genfinde sin indre, seksuelle flamme og for at genfinde sin tro på mænd.

Mens Cassie er bekymret for, om hun og Will finder sammen igen, bliver hun inspireret af sin hjælp til og sit samarbejde med Dauphine i S.E.C.R.E.T.. Begge kvinder balancerer knivskarpt mellem følelser og lidenskab, mens de hver især håber at finde det, de drømmer om i livet og i kærligheden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: L. Marie Adeline (pseudonym)
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Serie: SECRET
Udgivelsesdato: 04 Nov 2013
Oplagsdato: 04 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740009866

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

S.E.C.R.E.T 2 - Shared - Det hemmelige selskab Politikens Forlag