Rundesang - Om tomhed og muligheder

Reduced price!
Vis stort billede
Rundesang - Om tomhed og muligheder

158,40 kr

-20%

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Rundesang er et flabet eksperiment. Rundesang er tid og evighed i en struktureret pærevælling. Rundesang er et pseudobiografisk essay om tilværelsen og al dens tvivl, taknemmelighed og trædemølleri.

At vi står på skuldrene af historien og traditionen, er evident. At der intet nyt er under solen, mærker vi på egen krop og sjæl i ny og næ. Hanne Jul Jakobsen står ikke blot på skuldrene af Prædikeren; hun er flyttet ind i ham og har overtaget hans blik. Det antikke og det moderne smelter sammen, og de to låner ord, stemning og hverdag af og til hinanden.

Forfatteren er respektløs i ordets bedste forstand, når hun vejer den gamle gnavpots ord og billeder. De vendes og drejes og findes for tunge eller lette eller helt på sin plads. Nogle trampes ned og smides ud med badevandet, andre indoptages og udleves 1:1 her 2500 år senere som de evigtgyldige og udødelige levesætninger, de er. Resultatet er et vovet og forunderligt essay, der viser, hvordan tilværelsen ser ud, når vores bagkatalog og åndshistorie tages med på råd.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Jul Jakobsen
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Eksistensen
Bredde: 173 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 473 g
Udgivelsesdato: 17 Apr 2016
Oplagsdato: 17 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741000275

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Rundesang - Om tomhed og muligheder Eksistensen