Rosens stemme

Vis stort billede
Rosens stemme

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En gang omtrent hvert tiende år dukker der en fortælling op, som rører hjerte og sjæl hos læsere på tværs af alle grænser – som Den lille prins af Saint-Exupéry, Siddharthaaf Herman Hesse, Jonathan Livingston Havmågeaf Richard Bachog Alkymistenav Paulo Coelho Rosens stemmeer sådan en bog. Den har inspireret og fortryllet læsere fra forskellige kulturer over hele verden.
Dette er historien om Diana, en ung kvinde, som har været så optaget af at blive accepteret og elsket af andre, at hun har ofret sine egne drømme og værdier undervejs. Da hendes mor på sit dødsleje fortæller hende, at hun har en tvillingesøster, bliver det begyndelsen til en mystisk rejse – en rejse til en vidunderlig have i Istanbul, hvor hun bliver inviteret til at snakke med roserne. Bogen beskriver, hvordan hendes søgen efter søsteren forvandler hende fra en sorgløs overklassepige i Rio de Janeiro til en søgende, følsom ung pige i Istanbul, der finder sig selv og lærer at tage ansvaret for sin egen rose.
Serdar Özkaner født i Tyrkiet i 1975. Han er uddannet inden for psykologi i USA og Tyrkiet, men har siden 2002 været forfatter på fuld tid og skriver romaner om den dybere mening med rejsen gennem livet. Hans første roman, Rosens stemme, er oversat til hen ved 50 sprog og er elsket af læsere over hele verden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Serdar Özkan
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Missing Rose
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marianne Holmen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Buster Nordic
Udgivelsesdato: 09 May 2012
Oplagsdato: 09 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791971778

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk