Røde Lars - Da krigen kom til Nakskov

Vis stort billede
Røde Lars - Da krigen kom til Nakskov

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Vi befinder os i 1600-tallets Danmark. En smedesvend kommer til Nakskov og gifter sig med egnens kønneste pige. En rødhåret dreng bliver resultatet af deres kærlighed. Idyllen forstyrres dog snart, da svenskerne invaderer Danmark. Nakskov belejres, og gennem tre måneder forsvarer nakskovitterne sig tappert mod de kampvante svenske tropper. Røde Lars og hans familie får en fremtrædende rolle under krigshandlingerne.

Uddrag af bogen
”Hvad gør vi nu Lars?” spurgte hun, da hun havde sundet sig lidt. ”Vi tager seletøjet af hestene og jager dem væk. Seletøjet og de tre døde svenskere smider vi i den gamle brønd. Den bruger vi alligevel ikke mere. Derefter fylder vi den op med jord og sten og sletter alle spor. Så kan ingen se, at de har været her. Men vi må skynde os, for vi ved ikke, hvornår andre dukker op. Når hestene vender hjem, vil der sikkert blive søgt efter rytterne.

Om forfatteren
Poul Skov Andersen har altid været optaget af historie og holder af at fortælle for børn og voksne. I en sen alder har han kombineret sin fortælleglæde med interessen for de historiske detaljer, og det har resulteret i romanen Røde Lars .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Skov Andersen
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 372 g
Udgivelsesdato: 12 Nov 2015
Oplagsdato: 12 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793395206

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Røde Lars - Da krigen kom til Nakskov Mellemgaard