Rejsende

Vis stort billede
Rejsende

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Rejsende er en mosaik af fortællinger fra nær og fjern, nutid og fortid. En roman om at sig og skifte opholdssted eller søge nye veje. Om at emigrere over de syv have, lægge sprog og religion bag sig eller bare forsvinde. En rejse rundt i verden og samtidig en rejse ind i kroppen.

Romanens mange små historier griber på uforudsigelig vis ind i hinanden og lader hele tiden læseren møde nye, fascinerende sammenhænge – og en mangfoldighed af mennesker.

Der er en gammel ortodoks kristen sekt, som mente, at mennesket burde være i konstant bevægelse for ikke at blive offer for synd og ondskab. Der er den berømte hollandske anatom, der lavede hele landskaber af de kropsdele, han skar ud og præparerede. Og der er hans datter, der nøje tegner dem af.

Der er en kvinde, der flyver den lange vej tilbage til sit fædrene Polen for at yde en døende ekskæreste en sidste tjeneste. Og der er hende, som for at undslippe sin syge mand og sin dominerende svigermor frivilligt bliver hjemløs i Moskvas undergrundsbaner. Og så er der familien, der under en ferie bliver væk fra hinanden på en lille ø i Kroatien, hvorefter den virkelige rejse begynder.

Olga Tokarczuk , f. 1962, er en af Polens betydeligste forfattere i dag. På dansk udkom i 2012 romanen Kør din plov over de dødes knogler og i 2014 Dagens hus, nattens hus.

Hun deltager i dette års på Louisiana Literature Festival i august .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Olga Tokarczuk
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Malene Henssel
Originaltitel: Bieguni
Originalsprog: Polsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hanne Lone Tønnesen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 144 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 637 g
Udgivelsesdato: 15 Jun 2016
Oplagsdato: 15 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779737808

Sprog

Dansk