Ragnarok - Gudernes undergang

Vis stort billede Tilføj
Ragnarok - Gudernes undergang

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

England under Anden Verdenskrig. Tyskerne bomber storbyerne. En ung pige og hendes mor er søgt i sikkerhed på landet. En dag får hun foræret en bog om de nordiske myter. Hun læser om den gamle germanske verden med dens hemmeligheder og undere og undrer sig over at germanere er det samme som tyskere: Hvem var de gamle tyskere og hvordan var de anderledes end dem deroppe på nattehimlen som nu fra deres bombefly spreder død og ødelæggelse?
Især er hun optaget af historien om Ragnarok. Den store fortælling om afslutningen om verdens undergang og gudernes eget endeligt bliver hendes yndlingshistorie. Hvorfor bliver guderne selv tilintetgjort? Fordi de er så menneskelige? De er indskrænkede og dumme de er grådige de nyder at slås. De ved at Ragnarok er på vej men er ude af stand til at forestille sig hvordan de skal undgå katastrofen.
Under alle omstændigheder: Odin Frej og Tor dør. Solen og månen bliver slugt af Fenrisulven. Midgårdsormen forgifter jorden. Alt bliver brændt i blodrøde flammer og druknet i kulsort mørke. Men pigen det tynde barn som hun kaldes skaber sin egen myte i sit hoved: Jorden vil blive ved med at forny sig katastrofen efterfølges af genopstandelsen. Hun tror på levende væsners evige genkomst. Ligesom hun tror på vejret.
A.S. Byattf. 1936 er britisk forfatter til en lang række noveller og romaner. Tolv af hendes bøger findes i dansk oversættelse. Senest udkom Børnenes bog(2010).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A.S. Byatt
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 227 g
Udgivelsesdato: 08 Mar 2012
Oplagsdato: 08 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779732872

Sprog

Dansk

Ragnarok - Gudernes undergang Tiderne Skifter