Quick food

Vis stort billede
Quick food

159,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

“QUICK food" er en samling humoristiske, detaljerede og indimellem pinlige tekster om den unge kvinde, Iben, der arbejder i en BILKA-café i et storcenter.
Der er tale om en række korte, finurlige tekster, som meget detaljeret beskriver dagligdagen i en BILKA-Cafe. Arbejdsgange, som ofte ikke giver mening, regler, som ofte ikke forholder sig til virkeligheden, og relationer med chefer og kunder, som kan være nærmest groteske. Meningsløsheden lurer hele tiden mellem linjerne, chefernes newspeak klædes konstant af, og kundernes opførsel … ja, lad os bare sige, at teksterne nok vil få en og anden til at tænke sig lidt mere om, næste gang de handler.
Ibens næsten kliniske beskrivelser bygger på forfatterens egne oplevelser og giver et indblik i, hvordan man som menneske navigerer i og tilpasser sig groteske omstændigheder.
Camille Boelt Hindsgaul læser engelsk litteratur på Trinity College i Dublin , Irland. Hun har tidligere gået på det treårige forfatterkursus, FGK, i Esbjerg. QUICK food er hendes debut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camille Boelt Hindsgaul
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Bjørn Themsen
Omslagsgrafiker: Bjørn Themsen, Signe Hadberg
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fuglekøjen
Bredde: 125 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 171 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2014
Oplagsdato: 06 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799758708

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk