Purity

Vis stort billede
Purity

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I PURITY, fortæller den prisvindende amerikanske forfatter Jonathan Franzen historien om den unge kvinde, Purity Tyler, der leder efter sin far, som hun aldrig har mødt. Rejsen bringer hende i kontakt med en karismatisk hacker og whistleblower, og samtidig skal det vise sig, at hendes eget familiemysterie sender tråde fra nutidens USA til Sydamerika og Østtyskland før Berlinmurens fald.

Franzen behandler store temaer som seksualpolitik, kærlighed og forældreroller. Som i KORREKTIONER og FRIHED skaber han troværdige karakterer, hvis liv vi som læsere bliver fuldkommen opslugt af, men stilistisk set udgør denne roman dog et nybrud for Franzen. Den overbevisende nutidsrealisme bliver som altid fuldt udfoldet, men samtidig bliver den her suppleret med en fabulerende og drømmeagtig kvalitet med næsten mytologiske undertoner.

PURITY er en episk slægtsroman om familie-, stats- og forretningshemmeligheder, der forbinder og påvirker mennesker på uforudsete måder. Bogen udkommer på engelsk i september 2015 – samme måned som den udkommer på dansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonathan Franzen
Sideantal: 624
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Morten Gorm
Originaltitel: Purity
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Mich Vraa
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 159 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 44 mm
Vægt: 924 g
Udgivelsesdato: 21 Sep 2015
Oplagsdato: 20 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702148206

Sprog

Dansk