Pudder

Vis stort billede
Pudder

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Dørtelefonen hviner. Hun bliver siddende. Varmen forgrener sig gennem hver en nerve. Hver en celle. Eksploderer ud gennem porerne. Hun tæmmer kroppens sitren mod stuekulden. Radiatorerne er endnu ikke på fuldt blus.
Den hidsige ringer raserer igen. Villads knager i vuggen. Men forbliver sovende. Marie tager en dyb indånding og rejser sig op. Går i fordækt stridslyst mod døren. Lader den påtrængende kimen alene i rummet endnu et par sekunder, inden hun river røret til sig.

Pudder indeholder 15 noveller om alt det, vi gemmer væk og pudrer til. Og det, vi afdækker og finder ud af. Om mennesker, som vi kender dem, og mennesker, som vi ikke kender dem. Og om det, vi vil vide, og det, vi ikke vil vide.
Heidi Fjelstrup er født i 1979 og uddannet cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet. Hun debuterede i 2010 med romanen Stilhed som blandt andet blev mødt med følgende anmeldelser:
"Stærk debutroman om svære familierelationer, bristede (stemme)bånd og om hvordan afstande vokser, når man ikke kommunikerer. Et hjerteskærende værk, som ikke bør eksistere i stilhed." Litteratursiden.dk
Fem stjerner. 24timer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Heidi Fjelstrup
Sideantal: 151
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Boglayout.dk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Valeta
Bredde: 126 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 170 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2014
Oplagsdato: 30 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771570083

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk