Psykose

Vis stort billede
Psykose

229,69 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

'Psykose' er romanen om Christina, den overarbejdede HR-konsulent på Vestbyens Psykiatriske Center. I arbejdet er Christina splittet mellem funktionen indadtil som ledelsens bøddel i tjenstlige personalesager og funktionen udadtil som smilende lønkonsulent for Vestbyens hårdtprøvede medarbejdere, der kæmper med uhåndterlige psykiske sygdomme.
Privat har hun trods arbejdspres fundet plads til kæresten, Mogens. De hviler endnu i forholdets første og uforpligtende beruselse; weekendens sorgløse fællesskab om kulturel oplevelse, god mad og lidenskabelig lørdag nat. Men holder det, hvis man ikke involverer sig i den andens børn, den demente svigermor, det fraskilte vedhæng og gammel æregæld?
Christina finder ikke svar og har knap tid til at gøre forsøget, da romanen på de første sider udvikler sig dramatisk. Christina glemmer en af Vestbyens utallige sikkerhedsforanstaltninger, og en ansat overfaldes som konsekvens heraf af en udadreagerende patient. Christina skal nu leve med skyld og frygt for den straf, som Lene, Vestbyens håndfaste klinikchef, måtte bestemme for hende, mens hun samtidig kæmper for at komme i mål med sit privatliv.
'Psykose' udkom første gang som e-bog hos SAXO i 2013 i formater ePub og pdf. Denne hardback-udgave er den første trykte bog, som Brejnbjergsbog udgiver i SAXOs print-on-demand løsning. Omfang 396 sider. Den trykte bogs bagside svarer til pdf-udgaven.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karsten Brejnbjerg Christensen
Sideantal: 396
Sprog: Dansk
Originaltitel: Psykose
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgave: 1
Udgiver: Brejnbjergsbog
Udgivelsesdato: 18 Feb 2015
Oplagsdato: 18 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740901351

Sprog

Dansk