Profeten PB

Vis stort billede
Profeten PB

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fjerde selvstændige bind i serien af politiromaner fra besættelsestidens København med fællestitlen 'Mørketid'.

året er 1943, og opdagerne på Station 7 på østerbro er ved at drukne i sager. Til deres frustration handler det mest om en endeløs række overskridelser af de mange forbud i forbindelse med besættelsen, som skal klares sideløbende med de løbende sager som indbrud, cykeltyverier og ikke mindst en storstilet indsats for at fange en huserende sædelighedsforbryder.

Midt i travlheden findes en ældre kvinde død i sin lejlighed. Dødsattesten siger hjerteslag, men Bjørner vejrer mord, og da han begynder at grave i kvindens gøren og laden, får han mistanke om, at sagen er større end som så. Meget tyder nemlig på, at en svindler har slået sig op som profet med den hensigt at franarre ældre damer deres sparepenge.

Samtidig tilspidses situationen mellem den danske befolkning og besættelsesmagten. Antallet af sabotagehandlinger griber om sig, og tyskerne øger presset på politiet for at finde frem til gerningsmændene, mens befolkningen straffes med udvidet spærretid og falske luftalarmer. Og ikke mindst vokser truslerne mod de danske jøder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Frøslev
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: People'Spress
Bredde: 142 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 381 g
Serie: Mørketidserien bind 4
Udgivelsesdato: 06 Mar 2016
Oplagsdato: 06 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771599848

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk