Prisen på vand i Finistère

Reduced price!
Vis stort billede
Prisen på vand i Finistère

199,20 kr

-20%

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bodil Malmstens vidunderlige fortælling om sit første år i det yderste Bretagne. En beretning om en midaldrende kvinde fra det barske Norrland i det prægtige Sverige, som flygter fra et fædreland hvor hun ikke længere kan føle sig hjemme til en udkant, hvor hun for alvor er en fremmed.
Hun kæmper med sit nyerhvervede gamle faldefærdige hus, med at skabe en vidunderlig have - uden at vide hvordan man gør, og med at forstå og gøre sig forståelig på et fremmed sprog i en fremmed kultur - uden at vide hvordan man begår sig.
Hun radbrækker det franske sprog og overtræder alle skrevne og uskrevne franske regler, og dog lykkes det: Hun, den fremmede, får alt hvad hun ønsker sig, hun er kommet hjem!
Det er en bog, man skal læse! Den er frygtelig morsom, frygtelig pinlig, hårrejsende urimelig og meget smukt skrevet. Den er fuld af uforglemmelige figurer, først og sidst den bedårende og kontante madame C, men også typer som haveelskeren og rosenkavaleren monsieur le R og isenkræmmeren 'monsieur et-eller-andet-svært-med-H', som fortælleren ulykkeligvis altid kommer til at kalde monsieur Homophile.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bodil Malmsten
Sideantal: 243
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Ingen
Oversætter: Merete Ries
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ries
Bredde: 133 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 323 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2003
Oplagsdato: 07 Oct 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791318023

Sprog

Dansk

Prisen på vand i Finistère Ries