Pilgrimsrejsen - Santiago de Compostela

Vis stort billede
Pilgrimsrejsen - Santiago de Compostela

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Pilgrimsrejsen, som er Paulo Coelhos første bog, indtager en helt speciel plads i Paulo Coelhos forfatterskab.

Den er skrevet i 1987 - før den verdensomspændende succes 'Alkymisten' Drevet af et ønske om at opnå selvindsigt og forstå livets gang bevæger forfatteren sig ud på en rejse, der vil komme til at ændre hans liv for altid. I denne originale og tankevækkende fortælling følger vi ham på hans vandring ad den myteomspundne pilgrimsrute til Santiago de Compostela.

På sin lange vej gennem det spanske landskab udsættes han for en række prøvelser, som lærer ham at sandheden og det ekstraordinære altid findes i det enkle. Her formulerer Paulo Coelho for første gang den livsfilosofi, som han har gjort til sit kald at videreformidle .“Det er netop gået op for mig, at jeg ikke længere kan tage og gøre det, jeg gjorde før. Jeg må forandre mig. Gå i retning af min drøm.” – Paulo Coelho

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Paulo Coelho
Sprog: Dansk
Originaltitel: O diario de um mago
Originalsprog: Portugisisk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 243 g
Udgivelsesdato: 09 Jan 2012
Oplagsdato: 09 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160642

Udgivelsesår

1987

Sprog

Dansk

Pilgrimsrejsen - Santiago de Compostela Bazar