Pige i tyverne

Vis stort billede Tilføj
Pige i tyverne

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Lara Lington er midt i tyverne og hendes liv er noget værre rod: Hendes nystartede firma er godt på vej mod konkurs, hendes forretningspartner og bedste ven er rejst til Goa på ubestemt tid, og så er hun lige blevet dumpet af sit livs kærlighed. Hun er godt nok lidt følelsesmæssigt ustabil og har en lidt for livlig fantasi, men da hun pludselig bliver hjemsøgt af et spøgelse, er hun sikker på, hun er ved at miste forstanden.

Men på helt uforklarlig vis har ånden fra Laras nyligt afdøde 105 år gamle grandtante Sadie materialiseret sig i form af en livsglad, jævnaldrende charleston-dansende pige, og hun har et særligt ønske, før hun med ro kan gå over på den anden side: Hun vil have Laras hjælp til at finde et forsvundet halssmykke.

Lara har rigeligt med udfordringer, men i takt med hun tilbringer tid sammen med Sadie, bliver livet mere glamourøst og sjovt, og deres skattejagt udvikler sig til noget spændende og romantisk. Kan Sadies ånd virkelig være svaret på Laras personlige problemer, og kan to piger fra forskellige tidsperioder ende med at lære hinanden noget om livet?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sophie Kinsella
Sideantal: 480
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 144 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 632 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2014
Oplagsdato: 03 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711339664

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Pige i tyverne Lindhardt Og Ringhof