Pianostemmeren

Vis stort billede
Pianostemmeren

329,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Pianostemmerener en historisk roman om en rejse mod øst, et ustemt flygel i Burma og det britiske koloniriges magtspil, anført af en enkelt, dødsensfarlig mand.
I 1886 tager Edgar Drake fra London til Burma for at stemme et Gerard-flygel for den britiske kolonimagts repræsentant i området, den excentriske læge og major Anthony Carroll.
Drake tager afsked med sin kone og begiver sig til Burma. Han møder Carroll, som i den burmesiske jungle har skabt et paradisisk samfund, både for sig selv og de lokale. Under sit ophold i Burma forelsker Drake sig i den smukke kvinde Khin Myo. Da han er færdig med at stemme flyglet, rejse han ikke tilbage til England, men bliver i Burma. Som tiden går bliver Drake umærkeligt trukket ind i Carrolls politiske spil, som viser sig at være livsfarlig for ham. Hvem er Carroll, og hvad er det egentlig, han gør? Er han russisk agent, fransk spion eller blot en fordrukken, magtsyg mand? Den sandhed, som åbenbarer sig for Drake, er mere chokerende og smertelig end noget, han nogensinde har drømt om.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Daniel Mason
Sideantal: 335
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Ingen
Oversætter: Bente Kastberg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 141 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 533 g
Udgivelsesdato: 29 May 2003
Oplagsdato: 29 May 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759518984

Sprog

Dansk

Pianostemmeren Lindhardt Og Ringhof