Philip og de andre

Vis stort billede Tilføj
Philip og de andre

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Cees Nooteboom var 21 år da han skrev din debutroman Philip og de andre der udkom i Holland i 1955. Dengang havde den senere så berejste hollandske forfatter endnu kun set lidt af verden.

Romanen begynder med fortællerens den tiårige Philips besøg hos en onkel en sky homoseksuel som introducerer Philip til musikkens verden. Det bliver hans første smag af kunstens eskapisme. Senere som en ung mand vender Philip tilbage for igen at bo hos onklen inden han begiver sig ud på en rejse i Europa.

På stop gennem Europa hører han adskillige usædvanlige og fantastiske historier. Eller snarere: begynder at jagte historier. I Provence møder han den bortløbne munk Marventer som fortæller ham en fortryllende historie om en pige med et orientalsk udseende som lever i virkeligheden bag virkeligheden og har valgt livet bag den første den synlige virkelighed .Philip bliver voldsomt optaget af munkens historie ja han forelsker sig i den kvinde han hører om og beslutter sig for at lede efter hende i virkeligheden. Philip ender med at finde hende i Kruså og sammen rejser de til København og derfra videre til Stockholm hvor hun forlader ham for på ny at søge sin egen frihed.

Den kendte tyske filosof Rüdiger Safranski har skrevet et meget personligt efterskrift til denne udgave af Philip og de andre . Denne bog blev min personlige kultroman skriver han.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Cees Nooteboom
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 132 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 259 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2011
Oplagsdato: 07 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734357

Sprog

Dansk

Philip og de andre Tiderne Skifter