Patrick Melrose 4-5 - Moders mælk, Til sidst

Vis stort billede Tilføj
Patrick Melrose 4-5 - Moders mælk, Til sidst

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den tidligere så respekterede og velstående Melrose-familie er i krise. Patrick Melrose sidder til halsen i selvskabte og udefrakommende problemer, mens hans kone har kastet sig 100 % over rollen som mor for deres 5-årige søn og hans egen mor har hengivet sig til en New Age-bevægelse. Moders mæ lk er et studie i det til tider barske forhold mellem forældre og børn og mænd og kvinder, og Edward St Aubyn viser endnu en gang sit enestående talent for at balancere mellem følelsesmæssig smerte og bittersød humor. Med sprogligt overskud og dyb sarkasme går han i kødet på en familie, der kæmper med de allestedsnærværende spøgelser fra fortiden.

Da Patricks mor dør i Til sidst , spekulerer han på, om et liv uden forældrene omsider vil give ham den frihed, han altid har drømt om. Efter begravelsen, da familien samles for sidste gang, mellem høflighedsfraser og de skrækscenarier, der opstår, mellem stilheden og stormen, skimter Patrick omsider en ny æra forude: En fornemmelse af tryghed – Til sidst.

Edward St Aubyn åbner et vindue til en verden gennemsyret af dekadence, amoral, grådighed, snobberi og ondskab: det britiske aristokrati …

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Edward St Aubyn
Sprog: Dansk
Originaltitel: Mothers milk, At last
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 162 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 44 mm
Vægt: 732 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712050612

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Patrick Melrose 4-5 - Moders mælk, Til sidst Gads Forlag