Paris

Vis stort billede
Paris

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Historisk drama om byernes by
Den amerikanske forfatter er tidligere blevet rost for de historiske romaner Sarum, London og New York. Nu er Edward Rutherfurd klar med en ny bog om Paris.
Historien bliver levende i Edward Rutherfurds episke fortælling om Paris, hvor intense familiedramaer udspiller sig i de mest skelsættende episoder i byens historie.
Fra de mægtige tempelriddere til den blodige konflikt mellem katolikker og huguenotter, fra Solkongen og det glitrende Versailles til terroren i Den Franske Revolution, fra de impressionistiske maleres storhedstid og Montmartres kunstneriske opblomstring til den nazistiske besættelse og udvisningen af jøderne.
Paris er et sprudlende portræt af byernes by, fortalt gennem mennesker, der er tæt på de vigtige historiske begivenheder, mens de finder sted.
Anmeldelse -Som linjerne på et parisisk metrokort krydser familiernes skæbner hinanden gennem århundreder. Kirker, haver og baggyder fra det svundne Paris vækkes til live gennem bogens persongalleri
-Associated Press
Forfatteren Edward Rutherfurd er født i 1948 i Salisbury, England, og uddannet på universiteterne i Cambridge og Stanford. Han har specialiseret sig i at skrive store, historiske romaner og har vundet international anerkendelse for sine bestsellere Sarum, London og New York.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Edward Rutherfurd
Sideantal: 1060
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Birgitte Brix
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Turbulenz
Bredde: 158 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 43 mm
Vægt: 820 g
Udgivelsesdato: 07 Dec 2014
Oplagsdato: 07 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771481174

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk