På havet

Vis stort billede
På havet

259,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kun en tåbe frygter ikke havet …


Psykologisk og rørende roman om far og datter på åbent hav
På havet er en spændende og virkelig smuk fortælling om forældre og børn og om angsten for at miste alt.
Donald har været alene på havet i tre måneder, og sammen med sin syvårige datter skal han nu sejle det sidste stykke hjem, fra Thyborøn i den nordlige del af Danmark til Harlingen i Holland, hvor hans hustru venter. Alt er planlagt, og ude på havet langt fra resten af verden hører far og datter sammen som aldrig før. Men drømmen bliver snart til et sandt mareridt, da båden sejler ind i et stormvejr, og Donald pludselig ikke kan finde sin datter. Hvor er hun? Præcis hvorfor ville han have et barn med på den barske sejltur? Og hvad skal han fortælle sin kone, når han kommer hjem?
Den hollandske forfatter Toine Heijmans har med denne imponerende debutroman skrevet en smuk og foruroligende fortælling om forældres værste frygt, om den moderne mands identitet og om trangen til at forlade hverdagens trummerum og stikke til søs. En bog om fædre, døtre og mødre og den kærlighed, der binder dem sammen.
På havet er Toine Heijmans’ (f. 1969) første roman. Bogen er allerede udkommet i Tyskland og Frankrig. I Frankrig har bogen vundet prisen for bedste udenlandske roman, Prix Medicis Étranger. Desuden er en filmatisering på vej. Heijmans arbejder for tiden på sin anden roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Toine Heijmans
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Miriam Boolsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Jenna Arts
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 09 Jan 2014
Oplagsdato: 09 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415087

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk