Over for rødt

Vis stort billede
Over for rødt

220,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Da Gry mister sin seksårige datter Amalie ved en trafikulykke, isolerer hun sig med sin sorg og et ubændigt had mod den vanvidsbilist, som med 100 kilometer i timen kørte over for rødt og torpederede hendes bil. Hun bliver selv hårdt kvæstet ved ulykken, men det er den psykiske smerte, der plager hende mest.
Hadet og hævntørsten bliver ikke mindre, da den unge araber, som var skyld i datterens død, slipper med en mild straf på grund af sin unge alder. Det kan Gry ikke leve med, så hun beslutter sig for at tage sagen i egen hånd. Hendes hævn får dog et andet forløb, end hun havde forestillet sig.
”Over for rødt” er en psykologisk spændingsroman, der handler om en kvindes kamp for at vende tilbage til livet, da hun mister det dyrebareste i tilværelsen. For ikke også at miste sig selv beslutter hun sig for at handle - med hadet og sin krænkede retsfølelse som drivkraft. I jagten på retfærdighed kommer hun til at overskride grænser, som før ulykken var utænkelige, og det får uforudsete konsekvenser, også for romanens hovedperson.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Poulsen
Sideantal: 221
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Torben Poulsen
Omslagsgrafiker: Ole Willer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Moskito
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 287 g
Udgivelsesdato: 12 Mar 2012
Oplagsdato: 12 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799439607

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk