Ørnens saga

Vis stort billede
Ørnens saga

190,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I året 1856, den 7. oktober blev 2 drengebørn født. Den ene, som var søn af en Sioux kriger, blev født ved floden i skyggen af Wyomings sandholdige bjerge. Han fik navnet Little Man. Den anden, som var søn af en velhavende familie i Boston Massachusett, fik navne George Stanwell II. Begge voksede op og blev krigere på hver sin måde. George blev uddannet som officer på militærakademiet. Little Man, som senere fik navnet Lame Eagle, blev uddannet til kriger af sin far Spotted Horse. Begge unge krigere skulle komme til at mødes under det der kaldes indianerkrigene.
Uddrag af bogen
Den gamle Siouxhøvding sad i solnedgangen uden for sin Tee Pee sammen med sin sønnesøn. Han sad i sine egne tanker og så trist ud, da barnebarnet spurgte ” hvad tænker du på bedstefar?” Høvdingen sad lidt og tænkte sig om og besluttede at fortælle barnebarnet hvad han følte. ”Det er som 2 ulve er i min krop. Den ene er en hævngerrig, vredladen og voldelig ulv. Den anden ulv er blid og venlig og kan lide alle levende væsner”. Barnebarnet sad lidt og tænkte på hvad høvdingen havde sagt og spurgte så ”Hvilke af de to ulve vinder så?” Høvdingen så på sit barnebarn og svarede ” den ulv jeg fodrer!”.
Om forfatteren UNO Wolf, født i 1940, har været fængselsbetjen i 32 år og i Hjemmeværnet i 31 år. Fik udgivet min første lille roman i 1964. Udgav mine ”Erindringer” i 2003 og spionromanen ”Kodenavn Baltic” i 2005. Har rejst rundt i de Baltiske lande efter invitation og holdt foredrag om demokratisk politi og fængselsvæsen. Er æresmedlem af 21 amerikanske politi og sheriffafdeliger, samt taget i ed som vicesheriff i Salt Lake County.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Uno Wolf
Sideantal: 165
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 147 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 279 g
Udgivelsesdato: 04 Oct 2012
Oplagsdato: 04 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792920522

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk