Om at gå i is - München-Paris

Vis stort billede Tilføj
Om at gå i is - München-Paris

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Et opkald fra Paris inovember 1974: Lotte Eisner, den store filmhistoriker, ligger alvorligt syg iParis. Werner Herzog bryder op fra Münchenog begiver sig ud på en vandring, alene, med en vadsæk, et kompas og en notesbog.Han har indgået en pagt med sig selv: Hvis han kan gå den 800 kilometer lange turtil Paris, vil ’Eisnerinden’ overleve. Det er hundekoldt,sneen ligger i dynger, Herzog må overnatte i lader og læskure. Flere gange undervejs er han ved at give op, han plages af tørst,smertende ben, betændte akillessener, meningsløshed … Men kroppen går videre.


Om at gå i is er en usædvanlig bog om livet og døden og om den viden, der kommer fra kroppen.En bog om et landskab og de mennesker der bebor det – og om fortællerens egneindre landskaber.

WERNER HERZOG (født 1942) voksedeop i en bjerglandsby i Bayern uden adgang til telefon, fjernsyn og film. Hanlavede sin første film som nittenårig og har siden instrueret, produceret ogmedvirket i over fyrre film, samt skrevet flere bøger. Han har modtaget en langrække priser og udmærkelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Werner Herzog
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Alette B
Originaltitel: Vom Gehen im Eis
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: René Jean Jensen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: C&K Forlag
Bredde: 129 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 115 g
Serie: Rejsebiblioteket
Udgivelsesdato: 11 Feb 2016
Oplagsdato: 11 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793368071

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Om at gå i is - München-Paris C&K Forlag