Øjeblikkets evighed-roman om Søren Kierkegaard

Vis stort billede
Øjeblikkets evighed-roman om Søren Kierkegaard

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I sin ny roman om Søren Kierkegaard ØJEBLIKKETS EVIGHED giver Stig Dalager et portræt af den verdensberømte filosof og digter, som først og fremmest er eksistentielt og psykologisk : Kierkegaard ligger for døden – en død han selv opsøger – på Frederiks Hospitalet i Bredgade i 1855. Omkring ham spiller en overvågekone, en læge, en ven og udsigten til Bredgade i voldenes København og himlen over den en rolle for en slags indre afklaring og for den strøm af erindringer og tanker, der bringer både Kierkegaard og læseren midt ind i hans verden.

ØJEBLIKKETS EVIGHED rejser med Kierkegaard en række eksistentielle spørgsmål og en række spørgsmål omkring Kierkegaards egen måde at være i verden på – og tænke på. Centralt står Kierkegaards forhold til kærligheden – både den erotiske og den religiøst forståede – og til døden og hans flertydighed.

ØJEBLIKKETS EVIGHED åbner med sin fortættede skildring af Kierkegaards livs-og tanke-drama en ny dør til videre fordybelse i Kierkegaards svimlende univers. Dalagers roman-biografi fejrer Kierkegaard ved at tage ham og hans tankeverden på ordet – også når det gælder hans egne selvbedrag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stig Dalager
Sideantal: 338
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 140 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 638 g
Udgivelsesdato: 04 May 2013
Oplagsdato: 28 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711387108

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Øjeblikkets evighed-roman om Søren Kierkegaard Lindhardt Og Ringhof