Og vi kom over havet

Vis stort billede
Og vi kom over havet

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

”Dette er en enestående historie, gribende, grum og mesterligt fortalt.”
– Dagens Nyheter
”Et lille udsøgt mesterværk.”
– Aftonbladet
1919. Et skib er på vej over Stillehavet. Om bord er en gruppe unge japanske kvinder, på vej til deres kommende ægtemænd i USA. Deres kufferter er pakket med silkekimonoer til bryllupsnatten, kalligrafipensler og rispapir til brevene hjem, små beskyttede Buddhafigurer og fotografier af deres tilkommende – de fremmede som har lovet at tage imod dem på kajen i San Francisco.
I otte kapitler beretter ”postordrebrudene” hver især om den lange skibsrejse på nederste dæk, hvor de forestiller sig deres fremtid i det ukendte land, om ankomsten til Californien og bryllupsnatten, om det hårde arbejdsliv som medhjælpende hustruer, som frugtplukkere og daglejere på landet og stuepiger og nannyer i byen, om kampen for at tilegne sig et nyt sprog og en ny kultur, om deres forhold til ”de hvide”, om fødsler og opfostringen af børn, som ender med at forkaste deres afstamning og deres historie, og om tiden efter den dag i december 1941, hvor de sammen med deres familier udpeges som forrædere og sendes til interneringslejre.
Julie Otsuka (1962) er født og opvokset i Californien. Studerede billedkunst ved Yale University og ville oprindelig være kunstmaler. Hun bor i New York, hvor hun hver eftermiddag sidder og skriver på sin lokale café.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julie Otsuka
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Buddha in the Attic
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jesper Klint Kistorp
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 148 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 334 g
Udgivelsesdato: 25 Feb 2014
Oplagsdato: 25 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845931

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Og vi kom over havet Hr. Ferdinand