Øens hemmeligheder

Vis stort billede
Øens hemmeligheder

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En voldsom storm sender bestsellerforfatteren Nina Jones til Ember Island for at se til sin oldemors gamle hus. Nina lider af skriveblokade, og da huset viser sig at være ramt af svære stormskader, beslutter Nina at blive på øen, indtil huset er i orden – i håb om at hun i nye omgivelser kan få skrevet sin roman færdig.

På Ember Island møder hun marinebiologen Joe, der hjælper hende med huset. Hun er ved første møde tiltrukket af hans maskuline energi og varme personlighed, men Nina bærer på en dyb hemmelighed, der gør det umuligt nogensinde at binde sig til en mand igen.

I huset finder hun sin oldemors gamle dagbogsoptegnelser, og Nina beslutter sig for at finde ud af mere om oldemorens liv. Hun er imidlertid ikke alene om at gå på opdagelse i fortiden. En journalist graver i Ninas historie, og snart må hun stå ansigt til ansigt med fortidens hemmeligheder.

Fortid og nutid flettes sammen i en fængslende kærlighedsroman, der tager læseren med på en gribende og farefuld rejse fra 1890’ernes England til Australien i dag

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kimberley Freeman
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: Ember Island
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Annemette Goldberg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Det Blå Hus
Bredde: 148 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 544 g
Udgivelsesdato: 19 Jun 2016
Oplagsdato: 19 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205770

Sprog

Dansk

Øens hemmeligheder Det Blå Hus