Norma

Vis stort billede
Norma

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Toget kom susende ind. Mor smed skoene og håndtasken ind under bænken, så var hun borte.

Det er noget særligt ved Norma. Først da hun mister sin mor, opdager hun hvor farlig verden er for sådan nogle som henne – og hvor langt visse folk er villige til at gå for at få fat i det, hun har.

Efter hendes mors død er Norma helt alene i verden. De to har altid været tætte, ikke kun fordi de er mor og datter, men på grund af den hemmelighed, de deler. Norma besidder en helt særlig egenskab, som både er en velsignelse og en forbandelse: Hendes hår vokser ekstremt hurtigt og er hyperfølsomt over for selv de mindste stemningsskift.

Gennem hele sit liv har Norma og hendes mor forsøgt at hemmeligholde denne evne og beskytte Norma mod dem, som anser hende for at være en freak. Men da hun rydder op i morens efterladte ejendele, finder hun billeder og videoer, der tyder på at moren vidste langt mere om Normas tilstand, end hun gav udtryk for.

Med Norma har Sofi Oksanen begået en genreblandende og original spændingsroman, et mørkt familiedrama med fantastiske og politiske undertoner.

Anmelderne skrev:

"Oksanen skildrer isnende godt sociale magtspil, hvor en nådesløs selvkontrol, specielt for kvinder, er forudsætningen for at kunne styre eget liv. Overlader kvinden kontrollen til andre, bliver hun udnyttet. Bogen viser, hvordan drømmene knytter sig til udseende, forbrug og mode" - Kaleva

"Med Norma tilbyder Sofi Oksanen læserne noget helt nyt." - Aamulehti

"Oksanen skriver strålende. Teksten er rytmisk, hun leger med sætningerne og skaber stærke sproglige billeder" - Kainuun Sanomat

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sofi Oksanen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: Norma
Originalsprog: Finsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgita Bonde Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosinante
Udgivelsesdato: 06 Oct 2016
Oplagsdato: 06 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763844215

Sprog

Dansk