Ned i akvariet og op igen

Vis stort billede
Ned i akvariet og op igen

39,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

'Der var noget, der tydede på, at jeg var blevet født ind i en blindgyde.' Den konklusion kommer Rebecca frem til allerede som 4-årig, mens hun står på fliserne foran huset. Her ser hun måbende, at hendes far bakker ud af indkørslen for sidste gang, mens hendes mor prøver at ramme bilen med en mælkeflaske.
Og følelsen af at være drejet forkert forfølger Rebecca op gennem hendes barndom og ungdom. Hun er vidne til vold, alkoholisme og arbejdsløshed, og som om det ikke er nok, kan hun ikke nøjes med at være tilskuer til pædofili. Hun mærker det. Så Rebecca gør alt for at finde en vej ud. Ud af sin krop, ud af familien og ud af blindgyden.
Ned i akvariet og op igen er en historie om alt det, intet menneske fortjener at opleve. Og det er en historie om, hvordan en pige kaster sig ud i stoffer, flygter hjemmefra og på vejen ramler ind i den store kærlighed. Med bidende realisme beskriver Rachel Trezise, hvordan hun oplevede sin barndom. Der er ingen selvmedlidenhed, men til gengæld masser af sort humor og ukuelig vilje til livet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rachel Trezise
Sideantal: 197
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Getty Images/Pando Hall
Omslagsgrafiker: Sisterbrandt designstue
Originaltitel: In and out of the goldfish bowl
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Morten Visby
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aronsen
Bredde: 142 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 383 g
Udgivelsesdato: 18 Aug 2008
Oplagsdato: 18 Aug 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799110957

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Ned i akvariet og op igen Aronsen