Nattergalen

Vis stort billede
Nattergalen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Et gribende portræt af to søstre i det besatte Frankrig under 2. verdenskrig og de ofre, de er villige til at bringe for deres land og dem, de elsker.

I den lille franske by Carriveau i året 1939 er Vianne Mauriac alene tilbage med sin datter Sophie, efter at hendes mand, Antoine, er taget til fronten. Da tyskerne besætter store dele af landet, må Vianne vælge imellem at opgive deres lille hus eller have en tysk kaptajn indkvarteret. Og det er bare det første af en række svære valg, hun må træffe for at beskytte sig selv og sin datter, mens hun venter på nyt om Antoine.

Viannes lillesøster Isabelle er hos deres far i Paris, da tyskerne invaderer byen. Sammen med tusindvis af andre parisere forlader hun byen og drager til fods mod Carriveau. På vejen oplever hun krigens gru på nærmeste hold og møder en ung modstandsmand, som hun forelsker sig hovedløst i. Men da han svigter hende, må hun blive hos Isabelle i Carriveau, hvor hun involverer sig i modstandskampen og gang på gang sætter livet på spil for at redde andre og for et frit Frankrig.

Pressen skriver:

>>Det er en tåreperser. Læs 30 sider, og du har brugt lige så mange Kleenex!<<

***** – Julia, Femina

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristin Hannah
Sideantal: 456
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet
Originaltitel: The Nightingale
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ulla Lauridsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cicero
Bredde: 170 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 888 g
Udgivelsesdato: 20 Apr 2016
Oplagsdato: 20 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763843201

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk