Nattens skygge (bd. 2) - efterfølgeren til Heksenat

Vis stort billede
Nattens skygge (bd. 2) - efterfølgeren til Heksenat

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

“Sammen løftede vi fødderne og trådte ind i det ukendte ... “

Dette er den spændende fortsættelse af Heksenat om historikeren Diana Bishop fra Oxford, som er ud af hekseslægt. En dag støder hun på et gammelt, fortryllet manuskript, som det viser sig, at andre væsener – hekse, vampyrer og dæmoner – forgæves har forsøgt at få fingrene i i århundreder. En af dem er vampyren og genetikeren Matthew Clairmont, og et romantisk forhold udvikler sig mellem ham og Diana.

I Nattens skygge er Diana og Matthew, ved hjælp af Dianas evne som tidsrejsende, søgt tilbage til Matthews hjem ved Oxford i år 1590. De vil skjule sig for dem, der misbilliger deres forhold, men de skal også lokalisere manuskriptet, før det bliver fortryllet. Rejsen tilbage til dunkle elizabethanske London er fuld af farer og spioner, men parret modtager hjælp fra Matthews venner i det mystiske selskab Nattens Skole, og Matthew bliver konfronteret med en del af sin lange fortid, som han troede var glemt og begravet.

Deborah Harkness har endnu en gang kreeret en fascinerende og farefuld verden fuld af fantasi, alkymi, tidsrejser, kærlighed og magiske opdagelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Deborah Harkness
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 166 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 53 mm
Vægt: 1404 g
Udgivelsesdato: 29 Apr 2013
Oplagsdato: 29 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711380413

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Nattens skygge (bd. 2) - efterfølgeren til Heksenat Lindhardt Og Ringhof