Når natten kommer

Vis stort billede
Når natten kommer

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

En ufattelig smuk og rørende fortælling om at vokse op, om livet og døden, venskaber og drømme og om begivenheder, der ændrer alt, og tabte bekendtskaber, der stadig sætter spor.
“RØD. Intet andet end rød. En lysende rød mur af stål. Et skib, så højt som en bygning, så stort som himlen, og da jeg kiggede op, stod der en mand ved rælingen. Han var høj, klædt i hvidt, og han vinkede. Jeg vendte mig om, men der var ikke nogen bag mig. Der var kun mig. Han vinkede igen, som om han kendte mig. Han vinkede. Nogen kunne se mig.
”Isla får øje på det store røde skib, Nella Dan, en regnfuldmorgen. Med skibets ankomst åbner der sig en ny verden forden ensomme pige. Efter forældrenes skilsmisse er Isla flyttet til Hobart på Tasmanien sammen med sin mor og bror. Økonomien er dårlig, de bor i et gammelt hus, og de er nødt til at leje husets bedste værelse ud. Bo er kok på Nella Dan, der sejler forsyninger til de australske forskningsstationer på Antarktis. Han bliver kæreste med Islas mor, og gennem to somre besøger han familien, når skibet lægger til i Hobart. Han fortæller om livet på skibet, om at sejle sydpå til isen og om det mest solrige sted i Danmark, hvor han kommer fra. Gennem venskabet med Bo lærer Isla om livet, verden og at tro på de ubegrænsede muligheder, der ligger foran hende.
Betagende … Gribende, uforglemmelig smuk … - Rachel Joyce, Harold

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Favel Parrett
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Nørregaard
Originaltitel: When the Night Comes
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Vibeke Bruun Arildsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ph Medier
Bredde: 142 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 418 g
Udgivelsesdato: 18 Nov 2015
Oplagsdato: 18 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799483587

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk