Når jeg er hos dig, pb.

Vis stort billede
Når jeg er hos dig, pb.

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En varm sommeraften balancerer Stella og Martin på taget af et højt hus. Med et falder Stella ud over kanten, og i løbet af to sekunder har Martin mistet sin kone, Amanda mistet sin mor, og Aksel mistet sin veninde. De nedskriver deres minder om Stella, som et flerstemming kor fremfører de fortællingen om hende, men allermest fortæller de om sig selv.

Når jeg er hos dig er en anderledes kærlighedsroman. Om den store kærlighed, den vanskelige kærlighed, den umulige kærlighed og det intense had.

"Især i beskrivelsen af mor/datter-forholdet og den allesteds nærværende ensomhedsfølelse fornemmes Linn Ullmanns livsklogskab ... Med sikker hånd tegner Linn Ullmann et fint, indirekte kvindeportræt, der rammer et kvindeligt felt mellem begejstring og den svimlende udsigt til afgrunden. Hun fanger styrken i sårbarheden." – Eva Pohl, Berlingske Tidende

"… en kompleks og fantastisk fortælling, der holder intensiteten både i sin beskrivelse af hverdagsobservationer og i sine abstraktioner. Det virker, som om forfatteren har uhindret adgang til alle livets mysterier og dertil mod til at fortælle om dem. Den usædvanlige kombination af et sproglig talent, en imponerende tankekraft og et varmt hjerte hos forfatteren må kunne begejstre mange læsere."–Luise Puck Hansen, Kristeligt Dagblad

"Linn Ullmann er en formidabel fortæller, der magter at kombinere denne historie fuld af tilværelsens skygge, med et forsonende, humoristisk skær ... Når jeg er hos dig er en både elegang og original bog ..."– Michael Eigtved, B.T.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linn Ullmann
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 125 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 170 g
Udgivelsesdato: 24 Apr 2012
Oplagsdato: 24 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711391389

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Når jeg er hos dig, pb. Lindhardt Og Ringhof