Nanna - et andet liv

Vis stort billede Tilføj
Nanna - et andet liv

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Undersøgelsen viste, at Nanna har et syndrom, en kromosomdefekt,<< sagde lægen. >>Det betyder, at hun vil blive retarderet, tilbage i sin udvikling.<<
Beth havde det, som om hun ikke kunne høre, hvad han sagde. Niels måtte klare det her.
>>Kommer hun ikke til at læse og skrive?<< spurgte han. >>Til at gå i skole?<<
>>Det er svært at sige,<< sagde lægen. >>Nogen universitetsuddannelse bliver der næppe tale om!<< Han smilede, som om der var noget at smile af.
Beth havde kvalme, hun svedte. Bare hun ikke besvimede …

Efter en lang udredning finder Beth ud af, at hendes lille datter, Nanna, er født med en kromosomdefekt, der vil komme til at præge resten af hendes liv.
Heldigvis er Nanna en lille solstråle, der glæder omgivelserne med sit gode humør, men Nannas liv byder også på store udfordringer og sorger for både hende selv og hendes familie.

Bogen om Nanna er skrevet af sundhedsplejerske og forfatter Lise Andersen og er bygget på virkelige hændelser. Den er blevet til gennem samtaler med Nanna og hendes mor.
Lise Andersen skriver digte samt skønlitteratur for både børn og voksne. Som sundhedsplejerske har hun arbejdet i flere udviklingslande, og noget af den inspiration og viden, hun har herfra, har hun siden brugt i flere af sine bøger, bl.a. i romanerne Hvor månen ligger fra 2002 og Slanger i græsset fra 2004, samt i børnebøgerne om Fatima fra Yemen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Andersen
Sideantal: 219
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 142 mm
Højde: 220 mm
Vægt: 360 g
Udgivelsesdato: 02 Apr 2012
Oplagsdato: 02 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770908283

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk