Næsedag

Vis stort billede Tilføj
Næsedag

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den midaldrende Irma lever en ensom og trist tilværelse i Helsinki. Men en dag finder hun sin egen vej ud af ensomheden, da hun reagerer på et opslag om en gratis plante. Hun går forkert, og for at dække over fadæsen udgiver hun sig efter et pludseligt indfald for at komme fra et analysefirma. Besøget ender med at blive så hyggeligt, at Irma beslutter sig for at gøre det igen – og igen – og snart bruger hun al sin tid på at stemme dørklokker for at opnå den menneskelige kontakt, som hun har savnet. Men hendes manerer er en smule rustne, og spørgsmålene er ofte forvirrende, bizarre og af overraskende privat karakter, og da nogle af dem, hun besøger, kommer i tvivl om ægtheden, kontakter de politiet …

Næsedag tegner et morsomt og rørende portræt af den ensomme og forvirrede Irma og hendes forsøg på at overvinde ensomheden.

Med sin sorte humor og sit originale sprog er romanen både charmerende, mærkelig og dybt underholdende.

Mikko Rimminen er kendt i Finland for sit meget nyskabende sprog, og han modtog i 2010 Finlandia-prisen, som tidligere er gået til blandt andet Sofi Oksanen og Kari Hotakainen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mikko Rimminen
Sideantal: 258
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: René Semberlund Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 20 Aug 2014
Oplagsdato: 20 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771411423

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk