Naboens søn PB

Naboens søn PB Forstør

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

På den pæne side af Lyngbyvejen bor to familier. Esther Lunds og Margrethe Bentzons. To vidt forskellige familier med den fine udsigt til Gentofte sø og den mindre fine mod rabarberkvarteret i Vangede. De to deler et fælles åg: En ægtemand, der kaster lange skygger over børnene. Over sønnerne.

Den ene forsøger at beskytte sin søn mod en neurotisk far, men kæmper selv med evig skyldfølelse over sit eget svigt. Den anden prøver at sætte sin søn fri fra familiens ambitioner og arven fra en altdominerende far.

Og så er der Barbara. Familien Lunds kønne datter. Hun forelsker sig hovedkulds i naboens vilde søn, Lars, som igen og igen kæmper imod sin familie og forsøger at finde sin egen skæbne. Familiens sorte får, der rejser verden rundt for at blive noget andet end sin far, og det hans familie drømmer om. De to bliver sjælefrænder og hinandens fortrolige i en turbulent tid i 50’ernes Danmark, hvor familierne er i opbrud, og rollemønstre for både mænd og kvinder ændrede sig afgørende.

Naboens søn er en beretning om at turde. Om sønner og fædre, om den store kærlighed, og den kærlighed man får, om hvad trofæmødre og succesfulde dominerende fædre kan ødelægge for deres sønner.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jane Aamund
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 140 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 307 g
Udgivelsesdato: 02 Nov 2014
Oplagsdato: 10 May 2016
Varefakta
Reference

b-9788771593266

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk