Naboens søn

Vis stort billede Tilføj
Naboens søn

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

På den pæne side af Lyngbyvejen bor to familier. Esther Lunds og Margrethe Bentzons. To vidt forskellige familier med den fine udsigt til Gentofte sø og den mindre fine mod rabarberkvarteret i Vangede. De to deler et fælles åg: En ægtemand, der kaster lange skygger over børnene. Over sønnerne.

Den ene forsøger at beskytte sin søn mod en neurotisk far, men kæmper selv med evig skyldfølelse over sit eget svigt. Den anden prøver at sætte sin søn fri fra familiens ambitioner og arven fra en altdominerende far.

Og så er der Barbara. Familien Lunds kønne datter. Hun forelsker sig hovedkulds i naboens vilde søn, Lars, som igen og igen kæmper imod sin familie og forsøger at finde sin egen skæbne. Familiens sorte får, der rejser verden rundt for at blive noget andet end sin far, og det hans familie drømmer om. De to bliver sjælefrænder og hinandens fortrolige i en turbulent tid i 50’ernes Danmark, hvor familierne er i opbrud, og rollemønstre for både mænd og kvinder ændrede sig afgørende.

Naboens søn er en beretning om at turde. Om sønner og fædre, om den store kærlighed, og den kærlighed man får, om hvad trofæmødre og succesfulde dominerende fædre kan ødelægge for deres sønner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jane Aamund
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 152 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 499 g
Udgivelsesdato: 26 May 2013
Oplagsdato: 09 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771372977

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk