Muligheden af en ø

Vis stort billede
Muligheden af en ø

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Daniel er midt i 40'erne. Han er stand-up-komiker og på toppen af sin karriere. Han er slået igennem med en så tilpas ukorrekt blanding af kynisme, racisme og porno, at han til sin egen overraskelse har fået succes både i det hårde hiphop-miljø og på den humanistiske venstrefløj.

Efter en kuldslået kærlighedsaffære siger Daniel ja til et VIP-ophold hos sekten Elohim på Lanzarote. Sektens medlemmer mener, vi nedstammer fra rumvæsner, og forsker i kloning af mennesker, mens deres overhoved, profeten, mest er interesseret i sex. Daniel inddrages mere og mere i sekten og kommer uforvarende til at spille en helt afgørende rolle for udviklingen af den nye menneskerace: Nymennesket.

En flot ny udgivelse af Michel Houellebecqs stort anlagt sci-fi-roman om evig ungdom og evigt liv – og om forholdet til alder, kærlighed og død i det moderne vestlige samfund.

Pressen skriver:

>>Michel Houellebecqs nye roman er fyldt med begavede provokationer […] Måske hans mest vedkommende beretning om menneskets livsbetingelser i en tid, hvor genteknologi lokker med utallige forestillinger om, hvordan menneskeheden kan forandres.<<
Kristeligt Dagblad

>>Houellebecq øser af sine vittige indfald og refleksioner over menneskehedens lattervækkende småligheder og meningsløsheder. […] Houellebecq er hamrende spændende.<<
Berlingske

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michel Houellebecq
Sideantal: 358
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: La Possibilité d'une ile
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lars Bonnevie
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosinante
Udgivelsesdato: 13 Oct 2016
Oplagsdato: 13 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763847322

Sprog

Dansk