Muldxarpens søn - Virkelige historier fra Vandkantsdanmark

Reduced price!
Vis stort billede
Muldxarpens søn - Virkelige historier fra Vandkantsdanmark

159,96 kr

-20%

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Muldxarpens søn er en begavet, men nørdet drengs observationer og refleksioner over livet i et nutidigt minisamfund i Udkantsdanmark. Man skulle tro, at fortællingen var fra halvtredserne, men nej, den er fra vores elektroniske tidsalder med computer og mobiltelefoner.

De mange humoristiske skrøner bygger mestendels på virkelige hændelser fra her og der i Udkantsdanmark, og de danner baggrund for drengens oplevelser og udvikling.

Udkantsdanmark kan virke som en floskel, måske er Underkantsdanmark mere dækkende. Men tag ikke fejl. Bogen handler ikke om undermennesker, men om levende mennesker som du og jeg. En menneskelig rigdom og mangfoldighed, som man ikke finder i de i virkeligheden meget mere provinsielle storbyer.

Humoren løber gennem hele bogen, som bæres af et farverigt persongalleri. Man kommer til at holde af de mange skæve personligheder, som bringer John Steinbeck i erindring.

Om forfatteren
Birgit Dagmar Johansen (f. 1942) er født i Viborg. Hun er psykiater, sexolog og psykoterapeut og arbejder som overlæge på en psykiatrisk afdeling. Hun har i næsten 20 år haft brevkasse i Søndag , Helse og ALT for damerne . Hun har skrevet en række bøger om seksuelle emner og tabuer og er medforfatter på lige så mange. Blandt andet Kvinde kend din krop . Muldxarpens søn er hendes anden roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgit Dagmar Johansen
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jessica Heick
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 340 g
Udgivelsesdato: 12 May 2016
Oplagsdato: 12 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793420526

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Muldxarpens søn - Virkelige historier fra Vandkantsdanmark Mellemgaard