Mount København

Vis stort billede
Mount København

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mount København er 3500 meter højt og adskiller sig dramatisk fra andre landskabsformer i det danske fladland. Desuden tilføjer bjerget også flere nye klimazoner, fra tropiske til polare, og det danner grobund fra eksotiske berigelser af det ’danske’ dyre- og planteliv. Ideen eller motivet bag etableringen af bjerget kendes ikke, blot at staten i ledtog med private investorer har finansieret det, og at det med tiden på mange måder viser sig at være en god forretning.

Bjerget bliver et indbrud af irrationalitet i et ellers velordnet, homogent og overskueligt samfund, og ind imellem beskrivelsen af bjerget fortælles en række historier om mennesker på og omkring Mount København. Alle har de ønsker og drømme til fremtiden, og de lader sig ikke begrænse af almindelig logik, observerede sagsforhold og for den sags skyld tyngdeloven.

”Mount København” er i mere end én forstand en usædvanlig tankevækkende, udfordrende og underholdende roman. Bogen er Kasper Colling Nielsens debut og vandt Danske Banks Litteraturpris 2010.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kaspar Colling Nielsen
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Andreas Kjærgaard - A
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 2
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 126 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 126 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2011
Oplagsdato: 17 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702115277

Sprog

Dansk