Modvind - Dokumentarroman

Vis stort billede Tilføj
Modvind - Dokumentarroman

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Modvind" er en fortælling om et særligt livsforløb, om en enkelt persons liv op ad bakke, et liv i tiltagende modvind, en tilværelse styret af skæbnen og tilfældet.
Bogen fortæller om den irskfødte Malcolm McDermott, der som ganske ung mister sin kone. Hun dør på grund af et svagt hjerte. Han står tilbage med fire små og mindre børn. Fra det øjeblik ændres hans liv ved et spil af tilfældigheder.
Efter god irsk skik tog familien sig af børnene, mens Malcolm færdiggjorde sin uddannelse. Mange år senere kom det frem, at hans tre piger var blevet seksuelt misbrugt af en svoger, som godt nok bliver dømt, men det fører til stor splittelse i familien, hvor man ikke vil se sandheden i øjnene. Argumentet er, at det var pigernes egen skyld. Malcolm og pigerne står alene i en uforsonlig broder- og familiestrid opstået på baggrund af uforstand og snæversyn på den ene side – og på den anden Malcolms sorg, vrede og uforsonlige bitterhed.
At lære af dette er et væsentligt formål med at fortælle denne historie, som - med Malcolm McDermotts egne ord – henvender sig til
... alle og enhver, som læser denne bog, og som finder ligheder i deres eget liv, udtrykkes her en bøn om at råbe op, ikke at lide smerten i tavshed. Til syvende og sidst er der ingen beskyttelse i tavsheden. Hemmelighed ene og alene beskytter den skyldige pædofile. Vær ikke skræmt af familiære problemer, som beskrevet her. Tiderne har ændret sig, og folk ved bedre nu.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steen Johansen
Sideantal: 308
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 07 Dec 2015
Oplagsdato: 08 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771707946

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Modvind - Dokumentarroman Books On Demand