Mirakelfloden

Vis stort billede
Mirakelfloden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Vær forberedt på mirakler, når du læser Ann Patchetts romaner.” New York Times

Blandt regnskovens stammefolk dybt inde i Amazonas er forsker dr. Annick Swennson i gang med at udvikle et medikament, der vil kunne forandre kvinders liv for al fremtid. Projektet er omgærdet af stor mystik, Swennson nægter at rapportere hjem, og investorerne er ved at miste tålmodigheden. Anders Eckman fra Swennsons medicinalfirma sendes ned for at undersøge sagen. Det eneste, der kommer retur, er meddelelsen om hans død.

Marina Singh, kollega til Anders og tidligere student under dr. Swennson, tager nu af sted – helt ind i Sydamerikas mørke hjerte – for at undersøge det påståede dødsfald og for at finde ud af, hvad det er for en velbevogtet hemmelighed, Dr. Swennson skjuler. Marina ved ikke, at der i dette ældgamle hjørne af verden, lurer farer, som kommer til at overgå hendes vildeste fantasi. Den unge forsker må lære at navigere i et territorium, hvor fornuften er sat ud af spil – og det er kun tiden, der kan vise, om dr. Swennson har lært hende nok.

MIRAKELFLODEN er en fortælling om kærlighed, vanvid og frygt og om de dilemmaer, der opstår, når videnskaben kolliderer med vores forestillinger om fornuft og etik.

Ann Patchett er en bemærkelsesværdig historiefortæller, som med sjældent talent forener den underholdende pageturner med et overvældende litterært talent.Ann Patchett bor i Nashville, Tennessee og er forfatter til fem romaner og har bl.a. vundet The Orange Prize for Fiction. Hun skriver for New York Times Magazine, ELLE, GQ, The Financial Times, The Paris Review og Vogue.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ann Patchett
Sideantal: 366
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 152 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 568 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2013
Oplagsdato: 07 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771086980

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk