Minderne

Vis stort billede
Minderne

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Mindernefortæller historien om en ung mand, der modnes som forfatter. Han har imidlertid ikke rigtig tid til at lade sig inspirere, for først dør hans bedstefar, så flytter hans bedstemor på plejehjem, hvad der gør ikke blot hende, men også ham mere og mere deprimeret. Samtidig bliver hans far pensioneret, og hans mor rejser til Rusland. Alt dette bevirker, at han lever i en tilstand af ”permanent ængstelse for det uvisse”.
Den ufærdige unge mand gør det bedste, han kan, i denne situation: Han kompenserer for manglende livserfaring med forhøjet opmærksomhed og forbereder sin glorværdige fremtid som forfatter ved at blive natportier på et lille hotel i Paris. Når alt, hvad der tidligere virkede sikkert, ændrer sig, behøver man noget, der kan give en smule fodfæste. En kvinde, for eksempel. Men hvor finder man en kvinde? Til en begravelse måske? Næppe.
En skønne dag forsvinder bedstemoren, og han må begive sig ud for at finde hende og ender i hendes barndomsby i Normandiet, hvor den unge lærerinde på hendes gamle skole tager imod den gamle dame med åbne arme – og imod barnebarnet.
Minderneer en gribende og morsom roman om det at blive ældre og om den kraft i kærligheden og livet, der overvinder alt. De vigtige ting i livet holdes op mod en verden, hvor alt forandrer sig i stadig større fart, men hvor man mange gange først kan se det i tilbageblikket. Bogen er en lille skatkiste af minder.
Om Delikatesse:”Sjældent har jeg læst noget så sødt og charmerende. ’Delikatesse’ er virkelig en delikatesse. En lille kærlighedshistorie, der slet ikke er så lille endda, men fortalt med et raffinement og et poetisk lune, så man forføres, løftes og lægger bogen fra sig i en let perlende rus.” ***** Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Foenkinos
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originaltitel: Les souvenirs
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Agnete Stjernfeld
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 154 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 491 g
Udgivelsesdato: 22 Apr 2014
Oplagsdato: 22 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845924

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk