Min mands hemmelighed

Min mands hemmelighed Forstør

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Min mands hemmelighed har fået en fantastisk succes i udlandet, og på Amazon står læsere i kø for at rose Liane Moriartys seneste bog.

Cecilia Fitzpatrick lever et pletfrit, borgerligt husmoder liv med sine børn, sin mand og deres hjem som det helt centrale nøglepunkt. Det hele er velorganiseret, de tre døtre er glade og trives, og Cecilia er tilfreds med sit liv. Hendes mand rejser en del i forbindelse med si tarbejde, og under en af hans forretningsrejser finder Cecilia et brev fra ham, som kun må åbnes i tilfælde af hans død. På den ene side ved hun, at hun ikke bør åbne det, mens hun på den anden er ved at sprænges af nysgerrighed. Så hun åbner det - og alt, hvad hun hidtil har troet på, kollapser.

Sideløbende følger vi Will, Tess og Felicity, som har succes med et lille firma, de sammen har skabt. De er venner og familie - Will og Tesser gift, og Felicity er Tess' kusine. Derfor er det også lidt af en bombe i hendes liv, da Will og Felicity afslører, at de igennem længere tid har haft en affære, som de er nødt til at udleve. Exit Tess, som rejser med sin søn Liam til Sydney, hvor hun slår sig ned hos sin mor, indtil hun igen får greb om sit liv. Hun møder en gammel kæreste på skolen, hvor hun lader sin søn indskrive, og det viser sig, at Cecilia er er blandt skolens toneangivende mødre. Tess' gamle flamme er pludselig under mistanke for at have myrdet en lille pige for år tilbage, og på den måde flettes de medvirkendes liv sammen i en helt utrolig spændingsbog, der holder sin læser fanget.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Liane Moriarty
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 4
Udgave: 3
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 144 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 470 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2014
Oplagsdato: 16 Dec 2015
Varefakta
Reference

b-9788740020427

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Min mands hemmelighed Politikens Forlag