Min kamp 4, pb.

Vis stort billede Tilføj
Min kamp 4, pb.

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

I det selvbiografiske romanværk MIN KAMP beskriver forfatteren Karl Ove Knausgård sin kamp for at komme overens med livet, sig selv, sine litterære ambitioner og de mennesker, han har omkring sig.

Efter tre år i gymnasiet i Kristiansand rejser Karl Ove 18 år gammel til Nordnorge, hvor han har fået job som lærervikar. Hans forældre er blevet skilt, hans bror Yngve er flyttet for længe siden, og Karl Ove skal ud i verden og være en ung mand. I det nordlige møder han elever og kolleger, som bringer ham i situationer, han aldrig før har befundet sig i.

MIN KAMP 4 skildrer en ung mands uforfærdede følelse af storhed og selvpåført ydmygelse, oprigtigheden, ærligheden, naiviteten og umodenheden i én stor og uforløst blanding. Som i de første tre bøger stilles der skarpt – helt skarpt – på de bitte små ting i menneskelivet.

MIN KAMP er Karl Ove Knausgårds tredje roman, og den består af seks bind. Værket har vakt stor opmærksomhed i hjemlandet og har udløst en debat om, hvor tæt på man kan gå i beskrivelsen af hverdagen og de mennesker, der befolker den.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karl Ove Knausgård
Sideantal: 541
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 4
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 145 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 713 g
Udgivelsesdato: 07 Nov 2012
Oplagsdato: 02 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711399934

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Min kamp 4, pb. Lindhardt Og Ringhof