Min elskede - En 68-roman

Vis stort billede
Min elskede - En 68-roman

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det er København lige før sommeren bryder ud. Året er 1968. To sortklædte herrer står ud af et tog på Københavns Hovedbanegård. To udlændinge. Kort efter har den ene solbriller og den anden et lille overskæg på. De to hemmelige agenter er kommet til København for at starte en revolution eller noget der ligner på dansk grund. Et sted i den indre by bor en ung mand og en ung kvinde. De har været gift i et år. De skal have et barn og er blevet skrevet op til en lejlighed et andet sted. Lejligheder hænger ikke på træerne har de fået at vide. På et værtshus har den unge mand mødt de to agenter som har posteret sig ved vinduet for at holde udkig med Christiansborg. De har involveret ham i deres kupplaner og vil have det unge par med. Der sker en bunke ting i denne fortælling. Den er som en stribe lysbilleder af København og københavnere og en tegneserie om en opstand. Læseren vil møde et mylder af hændelser og personer. Unge og gamle kvinder og mænd skæve eksistenser politikere drømmere rotter og svin plus altså de to udenlandske agenter på en opgave der mislykkes eller kun delvis lykkes.

Min elskede er en ægte 68-historie. En legende og vittig agenthistorie en hippie- og københavnerroman en roman om fællesskab og kærlighed. Og en tragikomisk opbyggelsesbog. Romanen udkom første gang i 1968. Sven Holm har genskrevet og revideret teksten og tilføjet mange nye kapitler. Bogen fremstår i denne udgave som en helt ny roman.

Sven Holm født 1940 debuterede som forfatter i 1961 og har siden skrevet en lang række romaner noveller skuespil tv-spil essays m.m.. Han har modtaget adskillige litterære priser bl.a. Det Danske Akademis Store Pris.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sven Holm
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 134 mm
Højde: 198 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 249 g
Udgivelsesdato: 04 Jun 2013
Oplagsdato: 04 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735996

Sprog

Dansk

Min elskede - En 68-roman Tiderne Skifter