Mig og Josefine - en lille roman

Vis stort billede
Mig og Josefine - en lille roman

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Den tyske forfatter Hans Magnus Enzensberger har med Mig og Josefine skrevet en pirrende og urovækkende historie.
Joachim, en fornuftig ung mand på tredive år og markedsføringsekspert, falder i det sene efterår 1990 i kløerne på en mystisk, herskesyg gamle dame, der som 75-årig ser tilbage på en stolt karriere som sanger. Hvad er det han fascineres af? Af hvilket stof er den sære alliance skabt? Josefines hudløstærlige afsløringer oprører og fascinerer Joachim. Men hvad gemmer sig bag hendes fantastiske historier? Fantasi? Løgn? Kan hun overhovedet synge? Hvad ernærer hun sig af, og hvilken rolle spiller hendes aldrende polske ansatte Frida?
Joachim påtager sig rollen som detektiv, men samtidig ser han sit eget liv afspejlet i hendes. Først tyve år senere tør han bekende sig til sin dagbog: >>Jeg savner denne fantasifulde kvinde. Så meget attitude. Så lidt sentimentalitet. Jeg ønsker, at alle, der nu er tredive, må opleve en Josefine. Men jeg er lidt bange for, at mennesker som hun ikke eksisterer længere.<<
Hans Magnus Enzensbergers bøger er blevet oversat til mere end 40 sprog. Han har læst litteratur og filosofi ved universiteterne i Erlangen, Freiburg og Hamburg, og ved Sorbonne i Paris, hvor han fik sin doktorgrad i 1955.
Enzensberger har siden arbejdet som radioredaktør, redaktør af tidsskriftet >>Tidsplan<< og af den prestigefyldte bogserie >>Die Andere Bibliothek<<, der indeholder knap 250 titler. Yderligere er han grundlægger af det månedlige magasin TransAtlantik.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Magnus Enzensberger
Sideantal: 132
Sprog: Dansk
Originaltitel: Josefine und ich
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jacob Jonia
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 31 Mar 2009
Oplagsdato: 31 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701396

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Mig og Josefine - en lille roman Hovedland