Mens vi venter

Vis stort billede
Mens vi venter

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fergus er vred.Det er ti år siden, han kom ud af fængslet. Ti år, hvor han har prøvet at rette sit liv op igen. Han har et job og en lejlighed, og hans datter er begyndt at tale til ham igen, på en måde. Og alligevel kommer de efter ham igen. De vil ikke lade ham være i fred, de truer ham, vil vide, hvor pengene er blevet af. Så nu er han vred, meget vred. Finn er ikke vred. Han er bare syg og gammel, ved, han snart skal dø, og han har kun spørgsmål tilbage, ingen svar. Han går rundt i Århus og snakker med sine spøgelser.
Indtil han møder Fergus. Igen.
En skæv, humoristisk og tragisk historie om to randeksistenser, der har mere brug for hinanden, end de vil være ved.
”Det lykkes Jacobsen at kombinere følt indlevelse i menneskelige tragedier med en sprudlende veloplagt sprogbehandling, der blandt andet får karaktererne til at stå klart frem, men som også ofte kalder på latteren. Og dybest set er det vel bogens patosdistancerende, morbide humor, som får den til at virke så ægte og klog.Kom så ikke og sig, at underholdning og indsigt ikke kan gå hånd i hånd.”
- Dagbladenes Bureau
”En morsom, velfortalt og eksistentielt rørende historie om et venskab mellem to vidt forskellige mænd - den kræftsyge læge Finn og eksgangsteren Fergus.”
- Ekstra Bladet:
Om forfatteren:Morten Leth Jacobsen (f. 1967) har i mange år arbejdet med kommunikation og markedsføring i tvbranchen, reklamebranchen og i kulturverdenen. Hans forfatterskab omfatter noveller, faglitteratur og romanerne Mindset og Tornmark.
Om hans tidligere bøger:
“Mindset er fint håndværk inden for spændingsgenren, og dertil ikke uden humor – godt gået.” Weekendavisen.”fremragende og angstfremkaldende.”
Ekstra Bladet* * * * *
”flydende og præcist sprog.”
Jyske Vestkysten* * * *
”i en blanding af privatlivstrængsler og krydsende karriereambitioner rulles et fængslende plot effektivt ud.”
jyllands-posten * * * *
BT * * * *

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Leth Jacobsen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Verve
Bredde: 161 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 563 g
Udgivelsesdato: 20 Sep 2011
Oplagsdato: 20 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792359568

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk