Menneskeliv - På vej ...

Vis stort billede
Menneskeliv - På vej ...

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En fortælling om mennesketyper og vilkår i 1950-erne, der gjorde et ungt menneske til en mand, der var parat til at møde fremtidens udfordringer.
Det er historien om drengen Niels Kusk, der som 16-årig flytter hjemmefra og kommer i tømrerlære i en mindre by langt fra sit hjem.
Her inddrages han i tilværelsens barske mangfoldighed, hvor især nogle menneskers fanatiske livssyn med deres mangel på forståelse for hinanden, står i stærk kontrast til den harmoni, der hidtil har præget hans opvækst.
Man kan til gengæld more sig over den ironiske og lidt skarpe beskrivelse af særprægede mennesketyper, der krydser hans veje i dagligdagens arbejde.
Ind imellem bliver man betaget af mennesker, der gennem nærvær og samtaler giver ham indblik i rige glæder og tragiske hændelser.
Vi følger hans udvikling hele vejen.
Et menneskeliv, der gennem arbejde og frihed, modgang og glæder, kærlighed og dyb sorg bliver en stærk baggrund for hans videre tilværelse.
Romanen er opdelt i to bind, hvor første del slutter her, mens hans videre liv og skæbne beskrives i en senere udgivelse.
Det er fortællinger, der udmærket kan læses hver for sig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Bastholm
Sideantal: 336
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 660 g
Udgivelsesdato: 13 Oct 2009
Oplagsdato: 14 Oct 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776916374

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Menneskeliv - På vej ... Books On Demand